eladó tanácsadó

eladó tanácsadó

eladó tanácsadó

munkatársat keresünk a Farkaskonyha® csapatába

Született kereskedő vagy?
+
Szereted
a kutyákat?
Akkor figyelj!

Téged keresünk, ha:

  • Szívügyed kedvenced egészséges táplálása
  • Van tapasztalatod a kereskedelemben, dolgoztál már bolti eladóként
  • Szereted az embereket és a kutyákat, nyitott személyiség vagy
  • Remekül elboldogulsz a számítógéppel felhasználói szinten (Word, Excel)
  • Precíz, pontos vagy, nem nyűg számodra az adminisztráció
  • Szóban és írásban is átlag feletti szinten kommunikálsz
  • KUTYÁS vagy – lelkesedsz az ügyünkért: a kutyák egészségéért!
  • Ismered és szereted a Farkaskonyha termékeit, meggyőződésből, szívesen ajánlanád őket gazdiknak
  • Pozitív beállítottság: szerintünk az a bizonyos pohár mindig félig tele van. Ha ezzel egyetértesz, ezt a pontot ki is pipálhatjuk
 

Így nézne ki egy napod

Reggel bejössz az üzletbe. Kiszellőztetsz, megcsinálod a napi nyitást, ellenőrzöd, hogy rendben működik -e minden (számlázó, pénztárgép).

10:00-kor nyitás – tied a pálya. Indul a nap, amiből nincs két egyforma.
Nem állunk a sarkadban, hagyjuk, hogy kibontakozz – fontos, hogy szeress önállóan dolgozni.

napok mozgalmasak: kezdésként végigfutod az előző napi zárás óta beérkezett emaileket, személyes átvételes webshop rendeléseket és összekészíted őket átadásra, egyeztetsz a gazdival, ha szükséges.

Napközben lefoglalnak a hozzánk érkező gazdik, az érdeklődő telefonok, üzenetek. Beosztástól függően egyedül vagy, vagy egy kollegáddal váltjátok egymást.
Szorosan együttműködsz az egész Farkaskonyha csapattal, kölcsönösen segítitek egymást, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják a hozzánk forduló gazdik.

Ha aznap te zársz, leadod a készlet rendelést, megcsinálod a zárást. Rendet raksz az üzletben, melynek tisztán tartása is a feladataid közé tartozik.

Remélhetőleg – mosolyogva zárul a napod, abban a tudatban, hogy ma ismét tettünk valamit a küldetésünkért, hogy minden magyar kutya és cica egészségesebben éljen.
Ha ehhez akár csak egy tanáccsal hozzá tudunk járulni, ha csupán egy lépés megtételében segítünk a gazdinak, már nem dolgoztunk hiába.

Munkavégzés helye:

Budapest (Farkaskonyha Pest, XIII. Visegrádi u 80/b)

Mi VÁR RÁD nálunk?

 
 • Jó céget csak jó emberekkel lehet építeni. Mi ebben hiszünk. 
  Úgy kötünk magunkhoz, hogy ne csak a fizetésért dolgozz, hanem szívvel lélekkel: személyes ambícióidat és tehetségeidet figyelembe véve megbeszéljük, miben érzed leginkább otthon magad, mik a rövid és hosszú távú személyes céljaid és támogatjuk a megvalósulásukat
 • Ha pedig egyszer eljön a nap, hogy túlszárnyalod a mai álmaidat is és új kihívások felé kacsintgatsz majd, fájó szívvel bár, de elengedünk és büszkék leszünk rá, hogy részesei lehettünk a személyes fejlődésednek.
 • A túlóra nálunk fehér holló: kipihenve, feltöltődve sokkal hatékonyabbak vagyunk mi is és a csapatunk is. 
 • Extrém büszkék vagyunk az optimista, kreatív, mindig a megoldásokat kereső, egymást támogató csapatunkra – imádjuk a kollegáinkat
 • Egy szokványos álláshirdetésben itt jönne a versenyképes fizetés bla-bla, ehelyett ha már eddig legörgettél, katt az űrlapra, jelentkezz és írd meg nekünk azt is, mennyit szeretnél keresni? Mi az, amivel happy lennél, hogy ne azon kelljen gondolkodnod, hogyan fizeted be a havi számláidat, hanem végre együtt vághassunk bele tengernyi izgalmas terv megvalósításába!

+ a ráadás

 • Küldetésünk, hogy 100.000 magyar kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk.
  Tartalmainkkal, szakmai tanácsainkkal
  az egyre szaporodó civilizációs ártalmak kapcsán nyújtunk segítséget gazdiknak, tenyésztőknek, viszonteladó partnereinknek, állatorvosoknak egyaránt.
  Ha ezzel tudsz azonosulni, pár nap után azt fogod érkezni, hogy megérkeztél, otthon vagy!
 • Minden vevőnk mellé tartozik legalább egy kutya vagy cica. Gyakran több is – a kíváncsi buksik gyakran belopakodnak a pulton belülre is az üzletben:-)

Kik vagyunk mi?

A Farkaskonyha® a természetes kisállat táplálás szakértője, magyar tulajdonú, családi cégként 2009 óta van jelen a piacon.

Küldetésünk, hogy 100.000 kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk: Abban hiszünk, hogy természetes táplálással és rendszeres mozgással a leggyakoribb kutya-cica civilizációs ártalmak (allergia, cukorbetegség, elhízás, ízületi problémák, daganatos betegségek) elkerülhetők.

Büszkék vagyunk saját fejlesztésű természetes étrend-kiegészítőinkre, gyógynövényeinkre, húsból készült fagyasztott és párolt komplett menüinkre, amelyeket tiszta szívből ajánlunk minden, kedvencét tudatosan tápláló gazdinak..

A csapatunk kutyabolond, nálunk minden róluk szól, a fejlesztéseink az ő egészségük érdekében történnek.

Családi cég vagyunk. Épp ezért lesz két főnököd is, akik közül az egyik nő! Röviden bemutatnám őket, kb. egymás szöges ellentétei, ezért nem lesz egyszerű!

A NŐ

Imádja a tökéletest. Épp ezért néha sokat kér és szinte semmi nem elég jó neki elsőre, de csak mert szívügye a küldetésünk. Azt hiszem, ennek köszönhető, hogy a termékeink belopják magukat a két és négylábú partnereink szívébe is. Ezért mindent meg is teszünk, nincs majdnem jó - a tökéletes a cél. Értékeli a precizitást és szereti, ha kollegái önállóak a feladataik megvalósításában. Ő lesz a közvetlen főnököd.

A PASI

Az értékesítés guruja a cégnél.. Lendületes, egyszerűen imádja a vevőinket, belátó, empatikus, imád bulizni, nevetni, mókamester, amivel mindig megmenti a feszült helyzeteket. Egy dolgot utál: a késést (szóval ha notórius késő vagy, inkább ne jelentkezz.)

A legfontosabb elvárásaink:

Állatszeretet és segíteni akarás
A gazdik segítségért fordulnak hozzánk, hiszen az egész cég célja, hogy
segítsünk a gazdiknak eligazodni táplálással kapcsolatos kérdésekben.
Tudod, van az az étterem, ahova a jó fej felszolgáló miatt élmény bemenni. Mi ilyenek vagyunk, csak nálunk kutyakaja van ?.

Átlag feletti kommunikációs készség
Olyan kollégát képzelünk el, aki nyitott a tanulásra, az emberekre és van tapasztalata eladói, értékesítői munkakörben.

Rugalmasság, önálló munkavégzés szeretete és igénye
Nem állunk a hátad mögött egész nap, szeretjük az önállóan is felelősen dolgozni tudó kollegákat.

Pozitív beállítottság
Ideális, ha te is olyan típus vagy, aki először a jót látja meg a rosszban és a lehetőséget a feladatban. Ha nem ilyen vagy, zavarni fog, hogy a sok feladat minket nem lefáraszt, hanem motivál, mert szeretjük a nyüzsgést magunk körül.

Ami előnyt jelent:

 • Ismered a kutyák / cicák természetes, nyers (BARF) étrendjének alapjait. Ha nem, akkor se aggódj, a pályázatod sikere nem ezen fog múlni, mert ha valamit, ezt biztosan megtanulod nálunk, de nyilván örülünk, ha már barfozol:-)

Jelentkezési határidő:

2023. január 20.

Itt találkozhattál velünk:

« Vissza az állásokhoz
Close Menu