Értékesítési képviselő

Értékesítési képviselő

Értékesítési képviselő

munkatársat keresünk a Farkaskonyha® csapatába

Született sales-es vagy?
+
Szereted
a kutyákat?
Akkor figyelj!

Téged keresünk, ha:

 • Tudsz lelkesedni az ügyünkért: a kutyák egészségéért
 • Szereted az embereket és a kutyákat
 • Örömmel keresel új ügyfeleket, személyes sikerként éled meg, ha beérik a munkád gyümölcse
 • Ha azt mondom, nem “tukmálós” sales-est keresük, hanem valakit, aki meghallja a vevőink problémáit és kész megoldani azokat, pontosan érted, mire gondolok
 • A meglévő ügyfeleket legalább annyira szereted, mint az újakat és mindent megteszel azért, hogy jó partnereik legyünk
 • Nem nyűg számodra ügyfelekkel “bajlódni”, imádsz jönni-menni, szereted a pezsgést
 • Remekül elboldogulsz a számítógéppel felhasználói szinten, de utálnád, ha egy számítógép előtt kellene töltened napi 8 órát

Így nézne ki egy napod

Épp az, amit imádsz: értékesítés, kevés adminisztrációval. Meglévő ügyfeleinkkel is tartod a kapcsolatot és új ügyfeleket is megkeresel majd.

Munkavégzés helye:

Martonvásár - Erdőhát

Mi VÁR RÁD nálunk?

Itt jönne az, hogy versenyképes fizetés és juttatások. A szokásos sablon szöveg engedj meg inkább egy gondolatot:

A versenyképes fizetés szerintem nem kérdés: egy jó sales-es, ha jó abban, amit csinál, akkor szereti, ha a teljesítménye alapján ítélik meg, mert hisz magában.

Épp ezért a bérednek egy része az alapfizetés, amelyhez tartozik egy testreszabott jutalékrendszer és juttatások.

 

+ a ráadás

Ami az anyagiakon túl szerintünk fontos:

 • Személyes ambícióid, a fejlődésed számunkra is fontos – mindig megbeszéljük, miben van szükséged segítségre, mik a személyes céljaid – és ezt támogatni fogjuk.

 

Kik vagyunk mi?

A Farkaskonyha® a természetes kisállat táplálás szakértője, magyar tulajdonú, családi cégként 2009 óta van jelen a piacon.

Küldetésünk, hogy 100.000 kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk: Abban hiszünk, hogy természetes táplálással és rendszeres mozgással a leggyakoribb kutya-cica civilizációs ártalmak (allergia, cukorbetegség, elhízás, ízületi problémák, daganatos betegségek) elkerülhetők.

Büszkék vagyunk saját fejlesztésű természetes étrend-kiegészítőinkre, gyógynövényeinkre, húsból készült fagyasztott és párolt komplett menüinkre, amelyeket tiszta szívből ajánlunk minden, kedvencét tudatosan tápláló gazdinak..

A csapatunk kutyabolond, nálunk minden róluk szól, a fejlesztéseink az ő egészségük érdekében történnek.

A legfontosabb elvárásaink:

 

 • Nemcsak a kutyákat, hanem az embereket is szereted. Szeretsz segíteni az emberek problémáinak megoldásában. Tudod, van az a fajta étterem, ahova a jó fej felszolgáló miatt élmény bemenni. Mi ilyenek vagyunk, csak nálunk kutyakaja van ?.
 • Átlag feletti értékesítői kompetenciák + értékesítési tapasztalat
  A sales az életünk része, 20 éve benne vagyunk és folyamatosan fejlesztjük magunkat. Ergo nem az van, hogy senki nem ért hozzá, de most felveszünk egy salesest, aki varázsütésre csodát tesz. Pontosan tisztában vagyunk a kihívásokkal és a feladatokkal. Olyan kollégát képzelünk el, aki nyitott a tanulásra, az emberekre és van tapasztalata az értékesítésben.
 • Szóban és írásban is kifejezetten jól, írásban helyesen kommunikálsz.
 • Pozitív beállítottság, rugalmasság: Mi a kihívást és nem a problémát látjuk meg egy feladatban. Szerintünk a pohár mindig félig tele van, nem is gondolunk rá, hogy félig üres. Ha ezzel egyetértesz, ezt a pontot ki is pipálhatjuk.
 • Ha hibázol, az oké, nálunk szabad – tanulsz belőle, de tedd élménnyé a vevők számára a vásárlást, éreztesd velük a törődést, a segítő szándékot – ez a Farkaskonyha lelke.

Ami előnyt jelent:

 • Állateledel, felszerelés vagy állatgyógyászati értékesítési fronton szerzett tapasztalat
 • Ismered a kutyák / cicák természetes, nyers (BARF) étrendjének alapjait. Ne aggódj, ha nem, a pályázatod sikere nem ezen fog múlni, mert ha valamit, ezt biztosan megtanulod nálunk, de persze örülünk, ha már hallottál róla / tapasztalataid is vannak benne

Jelentkezési határidő:

2021. szeptember 20.

Ha úgy érzed, hogy ez az állás épp neked való, akkor jó eséllyel TE vagy az, akit keresünk.

Jelentkezz most!

zsolt@farkaskonyha.hu

Itt találkozhattál velünk:

« Vissza az állásokhoz
Close Menu