online marketing manager

online marketing manager

online marketing manager

munkatársat keresünk a Farkaskonyha® csapatába

Szerethető állást keresel?
+
Szereted
a kutyákat?
Akkor figyelj!

Téged keresünk, ha:

 • Van online marketinges tapasztalatod (… az, hogy a kutyusodnak van Insta profilja, nem elegendő:-)
 • Pikk-pakk szerkesztesz egyszerűbb kreatívokat, videokat és még élvezed is – na ilyen feladatod sok lesz! (nyugi, nem kell, hogy profi videoszerkesztő legyél, bőven elég a Canva, Inshot és társai)
 • Kötelező jól beszélned angolul, mert lássuk be, a világot magyarul nehéz megváltani és nekünk ez a célunk
 • a SEO szó jelentésére nem kell a Google-ben rákeresned
 • Precíz, analitikus gondolkodású vagy (tudod, amit nem mérünk, nem fejlődik. Ezért fontos hogy elemezni is tudd, amit csinálunk)
 • Bár talán nem vagy még profi, de érdekel az online marketing világa és nyitott vagy a tanulásra
 • Pozitív beállítottság: szerintünk az a bizonyos pohár mindig félig tele van. Ha ezzel egyetértesz, ezt a pontot ki is pipálhatjuk
 

Így nézne ki egy napod

 • Együtt tervezzük meg a kampányainkat és a content plant. Részt veszel az ötletelésben és koordinálod a kitűzött célok megvalósítását
 • Magyar és angol nyelvű social média és webes tartalmainkat manageled – posztokat, videokat szerkesztesz, moderálsz a felületeinken és a FB csoportban
 • Felügyeled a kitűzött határidőket, nyomon követed és méred a célok megvalósulását, koordinálsz velünk és az ügynökséggel, akik a hirdetéseinket kezelik
 • Adatbázisainkat karbantartod, aktualizálod
 • Riportokat készítesz, amelyeket közösen elemzünk majd

Soknak tűnik? Nyugi, az elején mindenben segítünk!

Munkavégzés helye:

Martonvásár / home office

Mi VÁR RÁD nálunk?

 
 • Jó céget csak jó emberekkel lehet építeni. Mi ebben hiszünk. 
  Úgy kötünk magunkhoz, hogy ne csak a fizetésért dolgozz, hanem szívvel lélekkel: személyes ambícióidat és tehetségeidet figyelembe véve megbeszéljük, miben érzed leginkább otthon magad, mik a rövid és hosszú távú személyes céljaid és támogatjuk a megvalósulásukat
 • Ha pedig egyszer eljön a nap, hogy túlszárnyalod a mai álmaidat is és új kihívások felé kacsintgatsz majd, fájó szívvel bár, de elengedünk és büszkék leszünk rá, hogy részesei lehettünk a személyes fejlődésednek.
 • A marketing és termékfejlesztés számunkra nemcsak munka – szenvedély is. Mivel ez egy űrtempóban fejlődő terület, kiemelt figyelmet fordítunk a képzésekre is – ha fejlődni akarsz, imádsz tanulni, köztünk a helyed! 
 • A túlóra nálunk fehér holló: kipihenve, feltöltődve sokkal hatékonyabbak vagyunk mi is és a csapatunk is. Egy olyan hely vagyunk, ahol garantáltan nem kell karácsonykor bejgli majszolgatás közben posztokat írnod, hacsak nem épp erre vágysz – hiszen Te osztod be az idődet
 • Simán dolgozhatsz home-office-ban is, ezen nem fog múlni, ha Te vagy az ideális jelöltünk
 • Extrém büszkék vagyunk az optimista, kreatív, mindig a megoldásokat kereső, egymást támogató csapatunkra – imádjuk a kollegáinkat
 • Egy szokványos álláshirdetésben itt jönne a versenyképes fizetés bla-bla, ehelyett ha már eddig legörgettél, katt az űrlapra, jelentkezz és írd meg nekünk azt is, mennyit szeretnél keresni? Mi az, amivel happy lennél, hogy ne azon kelljen gondolkodnod, hogyan fizeted be a havi számláidat, hanem végre együtt vághassunk bele tengernyi izgalmas terv megvalósításába!

+ a ráadás

 • Küldetésünk, hogy 100.000 magyar kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk.
  Tartalmainkkal, szakmai tanácsainkkal
  az egyre szaporodó civilizációs ártalmak kapcsán nyújtunk segítséget gazdiknak, tenyésztőknek a termékeinket forgalmazó viszonteladó partnereinknek, állatorvosoknak egyaránt.
  Egy kis tudatossággal elkerülhetőek, vagy mérsékelhetőek az allergia, az emésztőrendszeri problémák, az elhízás, a daganatos megbetegedések.
  A küldetésünket szolgálja legtöbb tartalmunk:
  ha ezt magadénak érzed, a posztok, tartalmak értelmet nyernek és nemcsak számokat jelent majd.
 • Minden vevőnk mellé tartozik legalább egy kutya vagy cica. Gyakran több is – nem ritka, hogy csak úgy felbukkan egy kíváncsi buksi az asztal mellett:-)

Kik vagyunk mi?

A Farkaskonyha® a természetes kisállat táplálás szakértője, magyar tulajdonú, családi cégként 2009 óta van jelen a piacon.

Küldetésünk, hogy 100.000 kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk: Abban hiszünk, hogy természetes táplálással és rendszeres mozgással a leggyakoribb kutya-cica civilizációs ártalmak (allergia, cukorbetegség, elhízás, ízületi problémák, daganatos betegségek) elkerülhetők.

Büszkék vagyunk saját fejlesztésű természetes étrend-kiegészítőinkre, gyógynövényeinkre, húsból készült fagyasztott és párolt komplett menüinkre, amelyeket tiszta szívből ajánlunk minden, kedvencét tudatosan tápláló gazdinak..

A csapatunk kutyabolond, nálunk minden róluk szól, a fejlesztéseink az ő egészségük érdekében történnek.

Családi cég vagyunk. Épp ezért lesz két főnököd is, akik közül az egyik nő! Röviden bemutatnám őket, kb. egymás szöges ellentétei, ezért nem lesz egyszerű!

A NŐ

Lendületes, tele van energiával és ötletekkel. Szívügye a küldetésünk, hogy minden magyar kutyát egészségesebbé tegyünk - nálunk minden fejlesztést ez vezérel. Ennek köszönhető, hogy a Farkaskonyha hamar belopja magát a két és négylábú partnereink szívébe. A termékeink minősége és az ügyfélélmény kapcsán nem ismer kompromisszumot, értékeli a precizitást és szereti, ha a kollegái önállóan, felelősségteljesen dolgoznak a közösen kitűzött célokért.

A PASI

Az értékesítés guruja a cégnél.. Egyszerűen imádja a vevőinket, belátó, empatikus, imád bulizni, nevetni, mókamester, amivel mindig megmenti a feszült helyzeteket. Egy dolgot utál: a késést (szóval ha notórius késő vagy, inkább ne jelentkezz.)

A legfontosabb elvárásaink:

 • Akkor jelentkezz, ha nem megijeszt, hanem épp ellenkezőleg, örülsz neki, ha azt mondom, nálunk a marketing nem csak egy szükséges rossz:
  A tulajdonosok, Andi és Zsolt maguk is aktív részesei a marketingnek mind tervezés, mind tartalomgyártás (videok, cikkek, tudásanyagok), kivitelezés szintjén.Imádjuk az online marketinget, folyamatosan fejlesztünk – ennek része ez az új pozíció is!

Ami előnyt jelent:

 • Alapszintű html, CSS ismeretek (nem feltétel, de nyilván jól jöhet)
 • Ismered a kutyák / cicák természetes, nyers (BARF) étrendjének alapjait. Ha nem, akkor se aggódj, a pályázatod sikere nem ezen fog múlni, mert ha valamit, ezt biztosan megtanulod nálunk, de nyilván örülünk, ha már barfozol:-)

Jelentkezési határidő:

2023. március 15.

Itt találkozhattál velünk:

« Vissza az állásokhoz
Close Menu