sales asszisztens
Farkaskonyha sales asszisztens

sales asszisztens

sales asszisztens

munkatársat keresünk a Farkaskonyha® csapatába

A kereskedelem a Te pályád?
+
Szereted
a kutyákat?
Akkor figyelj!

Téged keresünk, ha:

 • Szereted a kutyákat… és az embereket is! 
 • Nyitott személyiség vagy, könnyen teremtesz kapcsolatokat
 • A kereskedelem egyértelműen a te pályád, van hasonló munkakörben szerzett, releváns tapasztalatod
 • Angolul és magyarul is szóban és írásban egyaránt átlag feletti szinten kommunikálsz
 • Remekül elboldogulsz a számítógéppel felhasználói szinten (Word, Excel)
 • Precíz, pontos vagy, nem nyűg számodra az adminisztráció
 • KUTYÁS vagy – lelkesedsz az ügyünkért: a kutyák egészségéért! 

Így nézne ki egy napod

Reggel bejössz az irodába – innen tied a pálya. Indul a nap, amiből nincs két egyforma. Nem állunk a sarkadban, hagyjuk, hogy kibontakozz – fontos, hogy elkötelezett légy a feladataid iránt és szeress önállóan dolgozni, valamint tudj priorizálni.

A napok mozgalmasak:
Kezdésként végigfutod az előző napi zárás óta beérkezett hívásokat és emaileket, social média üzeneteket, majd fontossági sorrendben elkezded őket feldolgozni.

Feladataid nagy részét az értékesítés támogatása teszi ki. 
Kezeled az vevői kéréseket, érdeklődéseket, megrendeléseket, egyeztetsz a kollegákkal, ha szükséges.

Az export-import rendelések precíz adminisztrációja is a mindennapjaid része. Ehhez napi szinten fogod használni az angolt szóban és írásban is. 

A feladataidhoz tartozik a rendszeres riportolás a vállalatirányítási rendszerünk, valamint az Excel segítségével.

Szorosan együttműködsz az egész Farkaskonyha csapattal, kölcsönösen segítitek egymást, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják a hozzánk forduló gazdik és viszonteladó partnereink egyaránt.

Egy-egy pörgős nap után is – remélhetőleg – mosolyogva zárul majd a napod, abban a tudatban, hogy ma ismét tettünk valamit a küldetésünkért, hogy 100.000 magyar kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk.
Ha ehhez akár csak egyetlen hasznos, adott élethelyzetben a gazdi részéről megvalósítható szakmai tanáccsal hozzá tudunk járulni, ha csupán egy lépés megtételében segítünk a hozzánk forudló kutyásoknak, cicásoknak, akár közvetlenül, akár viszonteladó partnereinken keresztül, már nem dolgoztunk hiába.

Munkavégzés helye:

Martonvásár - Erdőhát

Mi VÁR RÁD nálunk?

 • Biztonságos, stabil, empatikus munkahely, ahol emberként és nem egy bármikor helyettesíthető személyként bánunk veled
 • Személyes céljaidat, szakmai fejlődésedet is szívesen támogatjuk
 • Versenyképes bérezés
 • Kedvezményes vásárlási lehetőség kedvencednek
 • A túlóra nálunk fehér holló. Dolgozunk, toljuk ezerrel, de ahhoz, hogy legyen hozzá lelkesedés is, szükség van a feltöltődésre, pihenésre. Erre figyelünk.

+ a ráadás

Szuper ügyfelek! A bónusz, hogy mindegyikükhöz tartozik legalább egy kutya, aki időnként elkíséri őket. Édespofa kutyák, akik színt visznek a hétköznapokba. Közülük sokaknak segítünk, vagy segítettünk étrendi problémák, allergia stb esetén.

 

Kik vagyunk mi?

A Farkaskonyha® a természetes kisállat táplálás szakértője, magyar tulajdonú, családi cégként 2009 óta van jelen a piacon.

Küldetésünk, hogy 100.000 kutyát és cicát egészségesebbé tegyünk: Abban hiszünk, hogy természetes táplálással és rendszeres mozgással a leggyakoribb kutya-cica civilizációs ártalmak (allergia, cukorbetegség, elhízás, ízületi problémák, daganatos betegségek) elkerülhetők.

Büszkék vagyunk saját fejlesztésű természetes étrend-kiegészítőinkre, gyógynövényeinkre, húsból készült fagyasztott és párolt komplett menüinkre, amelyeket tiszta szívből ajánlunk minden, kedvencét tudatosan tápláló gazdinak..

A csapatunk kutyabolond, nálunk minden róluk szól, a fejlesztéseink az ő egészségük érdekében történnek.

Családi cég vagyunk. Épp ezért lesz két főnököd is, akik közül az egyik nő! Röviden bemutatnám őket, kb. egymás szöges ellentétei, ezért nem lesz egyszerű!

A NŐ

Imádja a tökéletest. Épp ezért néha sokat kér és szinte semmi nem elég jó neki elsőre, de csak mert szívügye a küldetésünk. Azt hiszem, ennek köszönhető, hogy a termékeink belopják magukat a két és négylábú partnereink szívébe is. Ezért mindent meg is teszünk, nincs majdnem jó - a tökéletes a cél.

A PASI

Az értékesítés guruja a cégnél, ő lesz a közvetlen főnököd. Lendületes, egyszerűen imádja a vevőinket, belátó, empatikus, imád bulizni, nevetni, mókamester, amivel mindig megmenti a feszült helyzeteket. A nővel ellentétben ő kevésbé álmodozó típus, sokkal inkább a mindennapok feladataira koncentrál, szereti az önállóságot, nem örül, ha emlékeztetnie kell arra, amit már megbeszéltetek - szerencsére nem kér irreális dolgokat, de tényleg. Egy dolgot utál: a késést (szóval ha notórius késő vagy, inkább ne jelentkezz.)

A legfontosabb elvárásaink:

 • Jó kommunikációs készségek szóban és írásban
 • Középfokú, tárgyalóképes, aktív angol nyelvismeret (napi szinten fogod használni, nem lesz elég, ha egyszer nyelvvizsgáztál, de nem mersz beszélni)
 • MS Office, főként Excel felhasználói szintű ismeretek (riportokhoz lesz rá szükséged)
 • Precizitás, megbízhatóság
 • Pozitív beállítottság, rugalmasság: Mi a kihívást és nem a problémát látjuk meg egy feladatban. Szerintünk a pohár mindig félig tele van, nem is gondolunk rá, hogy félig üres. Ha ezzel egyetértesz, ezt a pontot ki is pipálhatjuk.
 • Ha hibázol, az oké, majd tanulsz belőle, a legfontosabb, hogy tedd élménnyé a vevők számára a vásárlást, éreztesd velük a a segítő szándékot – ez a Farkaskonyha lelke.

Ami előnyt jelent:

 • Ismered a kutyák / cicák természetes, nyers (BARF) étrendjének alapjait. Ha nem, akkor se aggódj, a pályázatod sikere nem ezen fog múlni, mert ha valamit, ezt biztosan megtanulod nálunk, de persze örülünk, ha már barfozol:-)

Jelentkezési határidő:

2022. április 14.

Ha úgy érzed, hogy ez az állás épp neked való, akkor jó eséllyel TE vagy az, akit keresünk.

Jelentkezz most!

zsolt@farkaskonyha.hu

Itt találkozhattál velünk:

« Vissza az állásokhoz
Close Menu